Welkom
Hallo en welkom op mijn site Homegrown Wellness. Ik ben Jeroen de Vries en ik ben een gepassioneerd tuinman.
In mijn stadse tuintje verbouw ik heerlijk fruit, mooie bloemen en kruiden.
Op deze site deel ik met jullie nieuws uit mijn achtertuin, geef ik tuiniertips en laat ik zien wat je zoal kunt maken met de plantjes in je achtertuin.
Ik wens je veel plezier op mijn site.
Groet, Jeroen de Vries
Over mij
Mogelijk gemaakt door Blogger.
zaterdag 18 januari 2014
Notenrisotto
- 2 el. Olijfolie
- 1 Ui fijngehakt
- 250 gr. Risotto rijst
- ca. 8 dl. Gekookte groenten bouillon
- 400 gr. Gemengde paddenstoelen
- 20 gr. Boter
- 1 el. Citroensap
- 150 ml. Koksroom
- 5 á 6 el. Geraspte Parmezaanse kaas of oude Goudse kaas
- 2 á 3 el. Peterselie of basilicum
- 75 gr. Noten
- Peper en zout naar smaak
- Breng de bouillon aan de kook en bak in een aparte pan de ui glazig in de olijfolie. Bak de Risotto rijst een paar minuten mee met de uitjes en voeg vervolgens een soeplepel met (kokende) bouillon toe aan de rijst. Roer door de rijst tot deze de bouillon heeft geabsorbeerd. En herhaal deze stap met de rest van de bouillon.
- Warm in een aparte pan een el. olijfolie op en bak hierin de champignons samen met de noten gaar.
- Met uiteindelijk de champignons en de noten door de rijst en maak het geheel op smaak met de overige ingrediënten.
- Eet smakelijk!
Abonneren op:
Reacties posten
(Atom)
Zoeken in deze blog
Blogarchief
-
▼
2014
(47)
-
▼
januari
(17)
- Zelf kruidenmixen maken
- Een schitterende bloeiende haag samenstellen
- Tijmsiroop maken kun je zelf!
- Gemakkelijk te onderhouden Winterbloeiers; de Heester
- Webtip: Green Jump’s Blog
- Plant van de Week #3
- Snoepjes maken! Baklava
- Zelf pindakaas maken
- Notenrisotto
- Het Planten van een Notenboom
- Nuts!
- Een eetbare haag?
- Mini Moestuin
- Mijn favorieten: Januari groenten top 5
- DIY #1: Flagstone paden leggen in gras
- Plant van de Week #2
- Plant van de Week #1
-
▼
januari
(17)
0 reacties:
Een reactie posten