Welkom

Hallo en welkom op mijn site Homegrown Wellness. Ik ben Jeroen de Vries en ik ben een gepassioneerd tuinman. 

In mijn stadse tuintje verbouw ik heerlijk fruit, mooie bloemen en kruiden. 

Op deze site deel ik met jullie nieuws uit mijn achtertuin, geef ik tuiniertips en laat ik zien wat je zoal kunt maken met de plantjes in je achtertuin. 


Ik wens je veel plezier op mijn site. 

Groet, Jeroen de Vries

Mogelijk gemaakt door Blogger.
zaterdag 15 juni 2013

Introductie

Hallo en welkom op mijn blog. Mijn naam is Jeroen en ik ben een erg enthousiaste hobby tuinman. Ik heb vooral een passie voor planten, bloemen en kruiden die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Of dat nu in de keuken is, in het huishouden of puur als verwennerij is mij om het even.

Na jarenlang de kunst van het bloggen te hebben afgekeken bij mijn vrouw, heb ik besloten om ook mijn passie voor het groen op het wereld wijde web te delen. Dingen die je op mijn blog kunt verwachten zijn bijvoorbeeld: tutorials, tips, informatieve artikelen en af en toe zal ik jullie ook een kijkje gunnen in mijn leven.

Om mezelf aan jullie voor te stellen leek het me leuk om een aantal ‘groene’ weetjes over mezelf met jullie te delen:

  • Mijn lievelingsboom is een Ginko.
  • Ik heb meer dan tien jaar in een tuincentrum gewerkt.
  • De eerste bos bloemen die ik voor mijn vrouw kocht bestond uit gele tulpen.
  • Ik heb een trouwe knecht om me te assisteren bij tuinwerkzaamheden, namelijk onze dwergpincher Bruno.
  • Ik ben een ontzettend grote fruit-snoeper. Mijn droomtuin staat vol met mangobomen en ander tropisch fruit. Nu nog de weersomstandigheden in Nederland zover zien te krijgen dat ze me daarin een beetje gaan ondersteunen.
  • Wat is het leukst vind aan tuinieren is zien hoe de plantjes die ik heb geplant opkomen en groeien.
  • Ik gebruik vrijwel uitsluitend paardenmest in mijn tuin. Helemaal organisch en vol met flinke, dikke pieren om de grond luchtig te houden.
  • Ik heb sinds bijna drie jaar mijn eigen tuin. 
  • Ik houd er heel erg van om het gras te maaien omdat ik zo dol ben op de geur van pas gemaaid gras.
  • Ik heb mijn vrouw nog niet zo ver gekregen dat ze me tijdens mijn werk in de tuin koele drankjes komt brengen, maar daar wordt aan gewerkt.

Tot zover de groene weetjes. Ik hoop dat jullie nu een beetje een beeld van me hebben kunnen vormen en goed in kunnen schatten wat je van deze website kunt verwachten. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van updates op Homegrown Wellness kun je me volgen op Bloglovin’ of op één van mijn social media accounts.

Veel  tuinierplezier!

Jeroen.